Fiocco di Prosciutto Crudo

25,00€


Packaging: half vacuum
Weight: circa 1100 gr.

18 euro/kg

Fiocco (or Fiocchetto) is a typical cured meat from the Parma area. Its production starts from an accurate selection of large thighs of heavy pigs, directly reared by the producer, so as to obtain a superior final product with an unequalled flavour. The cut of meat is from the same pig’s thigh used to produce Parma Ham, from which the first cut is made, known as Culatello and then Fiocco. The Fiocco is extremely lean, with very little fat, protected by its natural rind and by the “sugna” in which it has been expertly smeared.

  • Packaging:half vacuum
  • Weight:circa 1100 gr.

Caseificio Sociale San Salvatore
Strada Sabbiata 20, Colorno (Pr)
Cell: 338 3568800
E-mail: info@caseificiosansalvatore.it

Stefano - 18/04/21
Ottima qualita' dei prodotti. Spedizioni puntuali anche all'estero. Cortesia e disponibilita'.

Giovan Piero - 18/04/21
Non è un commento, ma un saluto ed un ringraziamento. Finalmente il 30 aprile prossimo riesco a tornare dal Brasile in Portogallo. Sono venuto a fine novembre e sono rimasto bloccato per la sospensione dei voli. Dopo che torno, un altro ordine credo che sarà inevitabile. Cordialmente, Elia.

Daniele - 18/04/21
Ottimo parmigiano ad un buon prezzo. Anche i Salumi sono di qualità. Continuerò di sicuro a comprare da questo negozio!

Read all feedback »