Fiocco di Prosciutto Crudo

20,00€


Packaging: half vacuum
Weight: circa 1100 gr.

18 euro/kg

Fiocco (or Fiocchetto) is a typical cured meat from the Parma area. Its production starts from an accurate selection of large thighs of heavy pigs, directly reared by the producer, so as to obtain a superior final product with an unequalled flavour. The cut of meat is from the same pig’s thigh used to produce Parma Ham, from which the first cut is made, known as Culatello and then Fiocco. The Fiocco is extremely lean, with very little fat, protected by its natural rind and by the “sugna” in which it has been expertly smeared.

  • Packaging:half vacuum
  • Weight:circa 1100 gr.

Caseificio Sociale San Salvatore
Strada Sabbiata 20, Colorno (Pr)
Cell: 338 3568800
E-mail: info@caseificiosansalvatore.it

Barbara - 02/04/20
Da quando ho provato il vostro parmigiano compro solo da voi. Puntuali nella spedizione e sempre molto cortesi nell'assistenza. Venditore Raccomandato sia per l'alta qualità dei prodotti sia per la serietà.

Barbara - 02/04/20
Buongiorno, Per il mio primo acquisto ho ordinato parmigiano di varie stagionatura, dai 12 a 60 mesi I prodotti sono arrivati in pochissimi giorni, confezionati sotto vuoto perfettamente, non sono alla mia prima esperienza di acquisto di parmigiano essendo intollerante al lattosio è il formaggino che consumo più spesso Sono davvero rimasta soddisfatta Eccellente prodotto, gusto ottimo per tutte le stagionature Sicuramente consiglio caseificio San Salvatore

Michele - 02/04/20
Molto veloci,imballo perfetto,qualità ineccepibile.

Read all feedback »