Culaccia
49,50€
Consulta la tabella IVA per la tua nazione di spedizione (clicca)
Packaging: half vacuum
Weight: circa 2500gr.
This cured meat is very similar to Ham, because it is made from the pig's thigh, with the addition of a limited amount of salt and spices (the recipe is obviously secret). It is placed in a natural casing, with the lean part covered in sugna (a mixture of lard and spices), and left to dry in cellars in the flatlands around Parma where it gradually matures.
- Packaging:half vacuum
- Weight:circa 2500gr.
Caseificio Sociale San Salvatore
Strada Sabbiata 20, Colorno (Pr)
Cell: 338 3568800
E-mail: info@caseificiosansalvatore.it
Giuseppa - 08/01/23
E da anni ormai che compro il parmigiano da questo consorzio mi sono trovata molto bene e i prodotti sono il massimo della qualità
Denis - 08/01/23
Formaggio di ottima qualità, imballaggio di protezione per spedizioni fatto bene e puntualità nella gestione degli ordini online
giovanni - 04/01/23
Ottimi prodotti, consegna rapida.