Coppa

24,00€


Packaging: half vacuum
Weight: circa 1000 gr.

Cured meat made from pork neck. The finished product, aged for at least six months, has a cylindrical shape and weighs more than 1.5 kg. Its main feature is its sweetness, that requires a limited amount of salt and a carefully regulated use of spices in production, so as not to overpower the aroma of this aged cured meat. euro 22/kg

  • Packaging:half vacuum
  • Weight:circa 1000 gr.

Caseificio Sociale San Salvatore
Strada Sabbiata 20, Colorno (Pr)
Cell: 338 3568800
E-mail: info@caseificiosansalvatore.it

Stefania - 15/01/20
Ottimo il formaggio acquistato e affidabilità nella consegna

ANTONINO - 15/01/20
ho provato ad assaggiare i vostri prodotti fidando di trovare la buona qualita' che cercavo.Ho effettuato il primo ordine unitamente alle mie sorelle che hanno espresso, anche loro il loro gradimento.Certamente replicheremo l'ordine.Grazie.antonino cardile

silvia - 15/01/20
Consegna puntuale e prodotti di ottima qualità

Read all feedback »